[Concurs] Câştigă 3 cărţi scrise de Alan Watts, de la Editura Herald @ Citeşte sănătos! Terapie prin lectură intensivă
14/09/2015

100 de ani de la nasterea lui Alan Watts

Alan Watts – Ce te împiedică să afli cine eşti?

Editura Herald vă invită vineri, 18 septembrie 2015, în intervalul orar 18:00-20:00, la o seară de descoperire şi regăsire interioară, cu ocazia celebrării a 100 de ani de la naşterea lui Alan Watts. Evenimentul va avea loc la Librăria Eminescu (B-dul. Regina Elisabeta, nr.16, Bucureşti) şi va oferi şansa tuturor participantilor să descopere puterea momentului prezent şi să se conecteze mai bine la sine şi la ceilalţi, pentru cultivarea armoniei şi a echilibrulului în viaţă.

În cadrul acestei întâlniri, participanţii se vor bucura de prezenţa unor invitaţi de marcă, buni cunoscători ai operei lui Watts, care vor evidenţia ideile promovate de Alan Watts în scrierile şi prelegerile sale: Daniela Andreescu, Mihai Popa-Radu şi Mario Barangea. Mai multe detalii despre invitaţi găsiţi aici.

Seara va fi animată de o serie de proiecţii de scurtmetraje, inspirate de discursurile şi prelegerile ţinute de Alan Watts, ce vor fi urmate de discuţii cu publicul, în prezenta invitaţilor speciali. Totodată, la eveniment vor avea loc concursuri cu premii constând în burse la cursurile organizate de Fundaţia Calea Victoriei.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul campaniei „Te aşteptăm în librărie!”, iar intrarea este gratuită.

alan watts carti editura herald

Cărţile lui Alan Watts la Editura Herald

Cărţile lui Alan Watts sunt citite şi îndrăgite de milioane de oameni din întreaga lume, iar Editura Herald şi-a propus să le aducă aproape de cititorii români prin intermediul unei întregi colecţii dedicate marelui gânditor. Este vorba despre colecţia intitulată simplu „Alan Watts” şi care cuprinde până acum cinci dintre cele mai apreciate titluri ale autorului: Devino ceea ce eşti; Viaţa ca extaz; Cartea despre acel tabu care te împiedică să afli cine eşti; Înţelepciunea nesiguranţei; Duh şi contemplaţie.

Împreună cu Editura Herald oferim 3 cărți scrise de Alan Watts, care fac parte din promoția campaniei Te aşteptăm în librărie! 2015 - Citeşte sănătos! Terapie prin lectură intensivă”: Devino ceea ce eşti; Viaţa ca extaz şi Înţelepciunea nesiguranţei.

Devino ceea ce eşti este cartea prin care Alan Watts încearcă să dea un răspuns la dilema celui care se caută pe sine, arătându-ne cum să ne percepem viaţa „aşa cum este”, să o lăsăm să îşi urmeze cursul fără a încerca să intervenim în desfăşurarea sa, fără a încerca să prelungim momentele plăcute şi nici să grăbim trecerea celor neplăcute. Este cartea care ne învaţă să trăim în acord cu eternul Acum prin conştientizarea paradoxală a acestei armonii deja existente dar neasumate la nivelul existenţei – Alan Watts ne arată cum să fim noi înşine.

Viaţa ca extaz este o carte provocatoare şi mereu actuală care reexaminează locul ocupat de umanitate în lumea naturală – precum şi relaţia dintre spirit şi trup – în lumina daoismului chinez. Alan Watts oferă astfel o perspectivă alternativă, punând în discuţie prejudecăţi precum cea potrivit căreia mintea este cumva superioară corpului sau că întreaga sexualitate presupune seducţie, prejudecăţi prin a căror înlăturare putem accede la un alt mod de a gândi, de a simţi şi de a iubi. Viaţa ca extaz este busolă care ne arată nordul propriei comuniuni conştiente cu lumea şi cu semenii noştri.

Înţelepciunea nesiguranţei de Alan Watts este o carte al cărei mesaj este adresat lumii occidentale şi este la fel de puternic şi astăzi. El ne arată că, în căutările noastre anxioase, vom găsi ceva cu adevarăt demn de a fi cunoscut doar atunci când vom admite faţă de noi înşine că nu avem şi nu vom putea avea cunoaştere: pentru a ne bucura de o viaţă împlinită, trebuie să îmbrăţişăm prezentul, să trăim din plin clipa fără durată a propriei existenţe. Înţelepciunea nesiguranţei este ghidul ideal pentru vindecarea de propriile certitudini sau siguranţe iluzorii.

Câştigă cele 3 cărţi oferite de Editura Herald

Oferim câte un exemplar din cele trei cărţi, celui/celei care ne va oferi cel mai motivat şi motivant răspuns la întrebarea: De ce ai vrea să câştigi cele 3 cărţi scrise de Alan Watts?

Aşteptăm răspunsurile voastre în comentarii până vineri, 18 septembrie 2015, ora 17:00. Nu uitaţi să vă lăsaţi adresa de e-mail şi numărul de telefon pentru a putea fi contactaţi ulterior.
Câştigătorul va fi contactat după finalizarea concursului. Termenul limită până la care așteptăm confirmarea câştigătorului este 19 septembrie 2015, ora 17:00. În caz contrar premiul va fi acordat unui alt participant. Vă mulţumim şi aşteptăm răspunsurile voastre.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

8 opinii despre “[Concurs] Câştigă 3 cărţi scrise de Alan Watts, de la Editura Herald @ Citeşte sănătos! Terapie prin lectură intensivă
 1. Ceausescu Madalina

  Imi doresc sa castig cele 3 carti scrise de Alan Watts deoarece imi place sa citesc iar cartile scrise de Alan Watts m ar ajuta foarte mult sa ma redescopar,sa fiu ralaxata sa vad viata cu alti ochi,sa gandesc mai optimist.

  Răspunde
 2. Radu Raoul-Alexandru

  Aş vrea să câştig cele trei cărţi de Alan Watts întrucât în multe situaţi şi aspecte ale vieţii mi-a schimbat percepţia. Ca psihoterapeut şi psiholog nu doar că m-a ajutat să pot oferi soluţii mai bune pacienţilor mei dar m-a ajutat să mă cunosc mai bine lumea mea interioară (psihică şi emoţională). În fiecare seară adorm ascultând conferinţele lui Alan Watts. Comunicările lui sunt un monument de cultură şi contemplaţie.

  Cărţile acestea nu le-aş ţine doar pentru mine, le-aş împărţi cu toţi cunoscuţii şi oamenii cu care lucrez pentru că niciodată nu te poţi cunoaşte suficient de bine, iar Alan Watts este probabil singurul care aduce această conştientizare: “Să încerci să te defineşti este ca şi cum ţi-ai muşca proprii dinţi”

  Răspunde
 3. Georgiana Slavescu

  Inca de la inceputul acestui an mi-am propus sa aduc mai multe schimbari in viata mea. Am fost constienta ca drumul nu va fi deloc usor si voi intampina multe piedici (multe dintre ele chiar pe care mi le puneam singura), insa am simtit ca la capatul drumului ma asteapta ceva grandios: the new me! Am inteles ca viata e frumoasa, ca trebuie luata asa cum e, cu bune si rele, ca noi ne decoram universul in care traim prin gandurile noastre. Am incercat sa ma iubesc mai mult, sa ma accept asa cum sunt si sa nu tind neaparat spre o perfectiune iluzorie, ci spre the best version of myself. Sa devind ceea ce sunt, cu alte cuvinte, desi inca nu auzisem pe atunci de cartea lui Alan Watts, care acum cred ca mi-ar fi mai mult decat utila pentru a ma ajuta sa mai urc o treapta in plus :)

  Răspunde
 4. Ionita Adriana

  Zi de zi ne cautam, ne regasim, ne transformam si renastem. Invatam cum sa traim, cum sa ne schimbam si cum sa gandim. Unii dintre noi isi cauta calea anii intregi, altii, mai norocosi, o gasesc imediat, insa toti avem in comun acelasi lucru: vrem sa traim fericiti, sa avem sufletul impacat si ganduri armonioase. Imi doresc aceste carti fiindca eu fac parte din categoria de persoane care e mereu in cautarea armoniei si a linistei interioare. Sunt acea persoana care apreciaza prezentul, iubeste lumea inconjuratoare dar care isi doreste acelasi lucru si in viitor. Iubesc prezentul dar nu neglijez viitorul. Incerc sa imi inteleg mereu sufletul si sa ii ofer echilibrul de care are nevoie. Am totusi momente in care nesiguranta ma coplesteste iar incertitudinea incearca sa puna stapanire pe mintea mea. De aceea cred ca,aceste carti, ma vor ajuta sa inteleg mai mult despre complexitatea sentimentelor umane si ma vor ajuta sa scot la suprafata doar acele sentimente si ganduri menite sa-mi ofere armonia si echilibrul interior pe care orice persoana si-l doreste.

  Răspunde
 5. GratuitorGratuitor

  Câştigătoarea celor 3 cărţi scrise de Alan Watts este Adriana. Felicitări!

  Mulţumim tuturor pentru răspunsuri şi sperăm să mai participaţi la concursurile noastre.

  Răspunde
 6. Daniela

  De ce vreau sa câştig cele 3 cărţi scrise de Alan Watts?

  Pentru ca sunt intr-un moment al vietii in care am inteles ca am nevoie sa imi gasesc echilibrul, sa ma regasesc, sa ies din involburarea in care ma simt adancita, sa inteleg ce inseamna ARMONIA interioara si PREZENTUL.
  Numai ca nu stiu cum sa fac asta, iar aceste carti reprezenta. fiecare in parte, exact ceea ce imi trebuie sa resuesc sa inteleg ca apoi sa aplic pentru a ajunge sa simt ca traiesc cu adevarat.

  Cred cu tarie ca “Înţelepciunea nesiguranţei” ma va ajuta sa inteleg de ce cu cat afli mai multe cu atat iti dai seama cat de nestiutor esti. Vreau sa ajung sa experimentez fericirea promisa celor numai celor “saraci cu duhul” , adica cei care stiu suficient de mult cat sa realizeze ca in fapt stiu prea putin. Vreau sa invat ca fara sa traiesc prezentul nu am ncii trecut nici viitor.
  “Devino ceea ce eşti” reprezinta sansa mea de a invata ca eu sunt suflet si ca sa ma regasesc trebuie sa traiesc fiecare clipa asa cum vine ea, fara graba sau prelungiri.
  “Viaţa ca extaz” este exact puntea de legatura intre realitate (trup, materie) si suflet (sentiment, emotie, minte) de care am nevoie pentru a face legatura cu ceilalti si cu mine.

  Cu multumiri pentru sansa pe care am incredere ca mi-o veti acorda (cu aceste 3 carti extraordinare) va urez o viata frumoasa si echilibrata.
  ARMONIE si IUBIRE

  Daniela B.

  Răspunde
 7. Gheorghe Luca - București, România

  Bună ziua – Dacă este adevărat ce faceți (…gratuit) – Pot să vă spun că, vă mutați în chip nevăzut comorile / bogățiile personale… *DE PE PĂMÂNT – DIRECT ÎN CER* – DOAMNE, Ajută. Amin.!.

  Răspunde
CE FACI AZI?
 • Relaxare
 • Energie
 • Inspiraţie
 • Melancolie
 • Bucurie
 • Curiozitate
 • Planificare
 • Meditaţie
 • Generozitate
 • Tristeţe
 • Geek
 • Motivaţie
 • Iubire
 • Implicare
 • Studiu
 • Plictiseală
 • Creativitate
 • Sport
 • Funky
 • Vacanţă
 • Nebunie
 • Muzică
 • Film
 • Lectură
 • Dans
 • Lucru
 • Cu prietenii
 • Petrecere
 • Weekend
 • Dimineaţă
 • Noapte
 • Soare
 • Ploaie
 • Indoor
 • Outdoor
 • Primăvară
 • Vară
 • Toamnă
 • Iarnă
Trimite!

Abonează-te la newsletter pentru mai multe gratuităţi!
* = required field
Invie Traditia

Copyright Gratuitor - 2015 © Toate drepturile rezervate.