Octombrie, 2019

13Oct11:00 am8:00 pm[Dialog performativ] Be Kind for Real

Detalii eveniment

Daniela Groza, artistă queer și fondatoarea proiectului BE KIND FOR REAL vă invită duminică, 13 octombrie începând cu ora 11, până la ora 20:00, la un dialog performativ care va avea loc la Mezanin (23-25, Actor Ion Brezoianu)
.
După o serie de transformări personale Daniela militează pentru bunătate ca expresie supremă a interacțiunii între oameni, aflată deasupra noțiunilor de gen, sexualitate, etnie, rasă etc. O femeie gay invită la dialog deschis, ale cărui limite sunt negociate pașnic cu oricine are întrebări despre ce înseamnă să fii gay sau doar curios.
.
“FII BUN PE BUNE este o experiență performativă dedicată dialogului direct și intim de tip confesional, între doi oameni, despre ce înseamnă dragostea și dragostea de sine. Performance-ul face parte din proiectului umanitar-artistic BE KIND FOR REAL, proiect pe care l-am lansat în New York în 2014 și continuat în Romania din luna mai 2014 până în prezent. Îmi doresc să port o conversație deschisă cu orice membru disponibil al Coaliției pentru Familie, eu însămi făcând parte din comunitatea LGBTQIA, însă invitaţia se extinde oricui este dornic de a-şi întâmpina propria vulnerabilitate în dialog cu un om pentru care bunătatea, un subiect vast, dificil şi de importanţă contemporană maximă, reprezintă virtutea supremă. “FII BUN PE BUNE” mizează pe practicarea în timp real al exerciţiului acceptării poveştii celuilalt fără a judeca, un exerciţiu unde respectul pentru semenul nostru va lua locul oricărei prejudecăţi prin îmbrăţişarea unei atitudini echilibrate şi paşnice”. (Daniela Groza)
.

Acest eveniment face parte din Festivalul de Cultură Queer organizat de Asociația Accept, cunoscut ca Luna Istoriei LGBT+, ce are loc în octombrie, o lună plină de evenimente dedicate comunității LGBTQIA+ şi aliaților ei.
.

UNDE: Mezanin,  Str. Actor Ion Brezoianu, nr.  23-25, București

Facebook Event: www.facebook.com/events/440550663475637/

Ora

(Duminică) 11:00 am - 8:00 pm

---