june, 2019

15jun1:30 pm6:30 pm[Film FFE] Novecento/1900

Event Details

Festivalul Filmului European se desfășoară între 11 și 30 iunie la București, Râmnicu Vâlcea, Tîrgu-Mureș, Sibiu și, în premieră, la Chișinău. Cu peste 55 de filme din 23 de țări, în complicatul context actual european, Festivalul oferă o platformă de înțelegere a societății contemporane și care ne poate da răspunsuri la întrebarea „Încotro merge, de fapt, Europa?ˮ. Dar, ca să ne cunoaștem prezentul, trebuie să investigăm și trecutul, așa că noua ediție a FFE are atât filme și documentare recente, cât și o importantă selecție de filme clasice.

Ediția din București are loc între 11 și 23 iunie, în următoarele săli: Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinema PRO, Cinemateca Eforie, Centrul Ceh, Goethe Institut // Pavilion 32, Institutul Balassi, Institutul Cervantes și Spațiul Public European. O parte dintre proiecții vor fi însoțite de întâlniri cu cineaști și actori, concerte, dezbateri, lansări de carte și alte evenimente speciale.

Filmele difuzate la Institutul Ceh, Institutul Balassi, Institutul Cervantes, Goethe-Institut, Spațiul Public European și Apollo 111 sunt cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

Gasiți mai multe detalii la http://ffe.ro/2019/

Time

(Saturday) 1:30 pm - 6:30 pm

Location

Cinema Pro

Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Sector 2, Bucuresti

---