Septembrie, 2019

18Sep7:00 pm8:00 pmConcert Cameral „KAMERART EXPERIENCE”, la Palatul Suțu

kamerart experience

Detalii eveniment

Miercuri18 septembrie 2019, de la ora 19.00, Muzeul Municipiului București vă invită la un Concert Cameral în cadrul proiectului „Kamerart Experience”, organizat de Fundatia ACCUMM.

Muzică de cameră cu ansamblul KamerArt „KamerArt Experience” este primul eveniment de amploare organizat de Asociația KamerArt în România, desfășurat în perioada 26-29 septembrie 2019. Proiectul își propune să aducă împreună 30 dintre cei mai talentați tineri artiști români, studenți în România dar și peste hotare.

Accesul la concert este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Asociația KamerArt a pornit ca o inițiativă a tinerilor studenți și elevi ai universităților și liceelor de muzică din țară. Fie că vorbim de formații orchestrale de mici dimensiuni sau de ansambluri de muzică de cameră, membrii asociației au reușit să susțină deja un număr impresionant de concerte, fiind invitați să urce pe cele mai importante scene din țară, dar și din străinătate. În anul 2018 au avut primul turneu internațional în Grecia, unde au avut un real succes. În România s-au făcut deja remarcați în cadrul Festivalului Național de Teatru, unde au fost dirijați de maestrul Horia Andreescu, dar și în alte ocazii importante, susținând nenumărate concerte inclusiv pe scena mare a Ateneului Român.

Ora

(Miercuri) 7:00 pm - 8:00 pm

Locația

Palatul Suţu

Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167, Romania

Organizator

Muzeul Municipiului Bucureștirelatii.publice@muzeulbucurestiului.ro Bd. I.C. Brătianu, nr. 2

---