Octombrie, 2019

11Oct6:00 pmNoaptea Albă a Galeriilor - 2019

Noaptea alba a galeriilor 2019

Detalii eveniment

 
Noaptea Albă a Galeriilor este un proiect inițiat de Asociația Ephemair începând cu anul 2007, care își propune să promoveze cultura contemporană din România și să contribuie la creșterea vizibilității acesteia în rândul publicului larg. Cu prilejul ediției aniversare din anul 2016, NAG a fost extins în alte orașe din România în parteneriat cu alte organizații locale.
.
Anul acesta s-a ajuns la treisprezece ediții NAG în București și treisprezece orașe prezente în programul NAG 2019 | Noaptea Albă a Galeriilor! Sunteși așteptați, vineri 11 octombrie, în orașele București, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Miercurea Ciuc, Petrila, Reşiţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureş și Timişoara pentru o noapte albă în compania artei contemporane! Mai multe detalii pe www.noapteagaleriilor.ro
.
Programul orașelor participante la programul Noaptea Albă a Galeriilor NAG poate fi urmărit pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro fiind dezvoltat de către Asociația Ephemair împreună cu organizatorii locali NAG și cu sprijinul partenerului NAG Național BRD Groupe Société Générale. Partenerii NAG pentru București sunt Primăria Capitalei prin Centrul Cultural EXPO ARTE și Fundația9.

Ora

(Vineri) 6:00 pm

---