Octombrie, 2019

11Oct8:30 pm10:00 pm[Teatru] ”Apa de Havel" la Casa de Cultură a Studenților

teatru css skepsis podul apa de havel

Detalii eveniment

 Vineri, 11 octombrie 2019, ora 20.30, teatrul studențesc ”Podul ” vă invită la spectacolul colegilor din Alba Iulia – trupa ”Skepsis”:  ”Apa de Havel” după M.Vișniec .

Stagiunea studențească de teatru cuprinde workshopuri finalizate cu spectacole care se vor juca în prezența publicului larg precum și colaborări cu trupe teatrale studențești și întâlniri cu oamenii din acesta zonă a artelor.

regia : Viorel Cioflică

distribuția: Almond Chismorie, Mădălina Rațiu

asistența tehnică: Vasile Dînga, Vinicius Moldovan

Stagiunea artistică teatrală se derulează din anul 1967, de la începuturile activităţii din podul Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Activitatea constantă care a preferat calitatea în pofida cantității, repertoriul variat, atingând diferite genuri teatrale, lucrul în echipă sub îndrumarea profesioniștilor au consolidat o stagiune teatrală care a ajuns să fie un reper pentru celelalte trupe de teatru studenţesc din ţară.

”Vrem să evadăm, să lăsăm totul în urmă. Dar nu oricum. Fără dureri și fără să facem mizerie.O situație mai neobișnuită în care, ca prin minune, un magazin obșnuit pare să aibă exact ceea ce avem nevoie. Problema se transformă: e greu când nu ai de unde alege, e aproape imposibil când ai prea multe variante…” (Viorel Cioflică- coordonator grupul Skepsis)

Loc de desfășurare:

Casa de Cultură a Studenților București (sala Pod, etaj IV)

vineri, 11 octombrie 2019, ora 20:30

 Intrarea este liberă în limita a 80 de locuri disponibile!

Un proiect realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului.

Ora

(Vineri) 8:30 pm - 10:00 pm

Locația

Casa de Cultură a Studenților București

Calea Plevnei 61, sect.1, Bucuresti 010223

Organizator

Casa de Cultură a Studenților Bucureșticcs@ccs.ro Calea Plevnei 61, sect.1, Bucuresti 010223

---