vizual-presa sunt alks

În octombrie, Otilia Mantelers și Dan Cristea îți vorbesc despre cum să te dezvolți pe toate planurile, atât în viața de familie cât și în carieră. Ai ocazia să îți îmbunătățești discursul public pentru ca mesajul tău să fie pe deplin înțeles, dar și să înveți lucruri noi în materie de parenting. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a zecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Tema din această toamnă, „Dezvoltă-te un pic altfel” se referă la depășirea limitelor și la dezvoltare personală pe toate planurile. Vei învăța cum să ai cel mai bun discurs public și vei primi sfaturile necesare ca să depășești obstacolele din calea ta. În plus, pentru că împlinirea ta vine atunci când viața profesională se îmbină perfect cu cea de familie, vei avea ocazia să descoperi o abordare nouă de parenting: una centrată pe conectare și nu pe control.

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers ne vorbește despre cele mai bune metode ca să creștem cu iubire copii cu încredere în sine.

Otilia Mantelers este psiholog și instructor de parenting, care promovează puterea terapeutică a jocului, aprofundată cu specialistul Dr. Lawrence J. Cohen. Este susținătoarea și promotoarea metodei Parenting by Connection, cu care s-a familiarizat în cadrul unui program intens de formare, inițiat de organizația Hand in Hand Parenting din SUA, al cărei leader este în România.
Otilia organizează de câțiva ani cursuri pentru relațiile în familie și în cuplu și conferințe cu invitați internaționali. În 2017, Otilia Mantelers a lansat cartea „Secretul Monstrului” prin care îi ajută pe copii să facă față emoțiilor puternice, iar pe părinți să fie mai jucăuși și mai empatici.

Seminarul are loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.