Conținutul gratuitor.ro se adresează în principal cetățenilor români, dar nu exclusiv, atât rezidenți ai României cât și din diaspora, si se compune, în parte majoritară, din articole care prezintă cititorilor gratuități, din următoarele categorii:

  1. Calendar de evenimente cu intrare liberă;
  2. Oameni și idei: Articole cu privire la oameni care, prin activitatea lor, oferă produse/servicii gratuite sau facilitează accesul publicului la artă, cultură, educație sau cauze nobile;
  3. Prezentare de produse/servicii sau resurse digitale oferite gratuit de către terți, fără costuri ascunse sau alte restricții puse pentru intrarea în posesie a respectivelor produse/servicii.
  4. Concursuri – în parteneriat exclusiv cu terțe părți, oferirea de produse/servicii care, în afara contextului, presupun achiziționare, prin tragere la sorți sau alte metode prezentate transparent în prealabil

 

Urmărind scopul gratuitor.ro, prin încercarea de a contribui la o comunitate bogată cultural și spiritual, cu oameni bucuroși, care împart din norocul lor, conținutul adresează și:

  1. Organizații de voluntariat și alte oportunități de voluntariat
  2. Evenimente si organizații cu scop caritabil
  3. Știri despre oricare dintre categoriile menționate mai sus

În afara conținutului din categoriile mai sus menționate, vom publica articole cu conținut sponsorizat, pana în limita de 20% din conținutul prezent pe site. Considerăm transparența un principiu important, motiv pentru care articolele sponsorizate vor fi marcate corespunzător. În sensul unei colaborări de publicitate sau de conținut sponsorizat, va invităm să ne contactați la contact@gratuitor.ro .

 

Dacă ați citit până aici, dorim să va mai spunem că suntem deschiși colaborarilor de media și promovare a conținutului care se încadrează acestei politici redacționale și care se aliniază principiilor și valoriloe exprimate mai sus.