Confidenţialitate

SC Ludo Media & Web Solutions SRL in calitate de autor, proprietar si unic administrator al site-ului gratuitor.ro  face eforturi sustinute pentru securizarea informatiilor furnizate de utilizatori in timpul navigarii pe site. Respectarea caracterului privat al informatiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal, a condus la crearea si aplicarea unui acord de confidentialitate aplicabil tuturor vizitatorilor site-ului – in detaliu aici.

LUDO MEDIA & WEB SOLUTIONS S.R.L.

Cod Fiscal: 39986131

Reg. Com. J40/14623/2018

Municipiul Bucuresti, Sector 2, Calea Mosilor, Nr.253,

 

Moderarea comentariilor

gratuitor.ro este un proiect deschis comunității, iar opiniile cititorilor sunt extrem de importante. Pentru a asigura respectarea regulilor unui dialog civilizat și pentru a păstra un mediu de exprimare prietenos și corect, care nu lezează drepturile și imaginea subiecților implicați, comentariile trimise de cititori în cadrul articolelor publicate sunt supuse unui proces de aprobare din partea editorilor. Nu vor fi publicate acele comentarii care:

– sunt jignitoare, calomnioase sau vulgare la adresa unei persoane sau a unei organizații;

– formează obiectul unui atac la persoană sau a unei amenințări;

– divulgă date cu caracter personal, altele decât cele furnizate în contextul politicii noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal;

– au caracter rasist, sexist, homofobic, extremist, discriminatoriu, încurajează la violență sau la orice forme de încălcare a legislației naționale și internaționale;

– au caracter publicitar sau realizează reclamă mascată.

 

Declinarea răspunderii

În niciun caz, gratuitor.ro nu va fi responsabil pentru orice daune, inclusiv, dar nu limitat la, daune indirecte, speciale, incidente, subsecvente sau exemplare, care rezultă din utilizarea de informaţii sau materiale postate sau colectate ca urmare a accesarii site-ului sau de utilizare a serviciilor oferite de gratuitor.ro, chiar dacă gratuitor.ro a fost informat de posibilitatea unor astfel de consecinţe.

gratuitor.ro nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru eventualele modificări apărute în timp la anunţurile indexate pe site. Conţinutul aparţinând gratuitor.ro şi termenii şi condiţiile la care este supus conţinutul aparţinând gratuitor.ro pot fi modificate fără notificare în prealabil.

Dacă nu doriţi să accesaţi gratuitor.ro, din motive legate de termeni si condiţii, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la contact[at]gratuitor.ro şi ne vom strădui să răspundem solicitării dumneavoastră.

Dacă ne vom hotărî să schimbăm politica noastră de confidenţialitate, vom posta aceste modificări pe această pagină.